Med över 10 år i branchen och sammanlagt över 40 års erfarenhet kan vi erbjuda heltäckande lösningar för it-säkerhet.

Hos oss hittar du genomgångna och pålitliga verktyg för att skydda din verksamhet mot yttre hot. Vår affärside är enkel, vi tar dina skyddsbehov på största allvar och utefter dina behov, erbjuder vi ett skräddarsytt skydd utefter era behov. Från världens minsta antivirusklient som installeras på några sekunder, till avancerade manuella penetrationstester av ditt system. Dessutom ständig kontroll av dina egna och dina medarbetares uppgifter på Deep Web och Dark Web för att förhindra försäljning av er inloggningsinformation som har hamnat i fel händer. Har ni öppna bakdörrar i era system ser vi tillsammans med er organisation till att stänga de.

Har ni utvecklingsprojekt som ni behöver kompetent personal för att genomföra, eller behöver ni fylla på befintlig kompetens i företaget temporärt så kan vi hjälpa till med seniorutvecklare onshore eller offshore, allt enligt era specifika behov.

Självklart har vi gedigna utbildningspaket och seminarium där vi går igenom säkerhet, uppförande och åtgärder på webben.

 

AngLiaIT

Öppettider:

Mån - Fre 08:00 - 17:00
Lunchstängt: 12:00 - 13:00

 

Kontakt:
Tel. 0768-380405
E-post. info@angliait.se

Aröds Industriväg 60
422 43 Hisings Backa

AngLiaIT
Aröds Industriväg 60
422 43 Hisings Backa

Tel. 031 - 797 75 58
E-post. info@angliait.se
Support. support@angliait.se

Produkter

Webroot
Defentry
Sumeru
AICOMY